Четврток, 25-April-2019, 12:25:09
Главна
Регистрација
Најави се
КИСС ФМ РАДИО 24/7
Добредојдовте Guest | RSS
..::..Добредојдовте на Официјалниот Веб Сајт на КИСС ФМ РАДИО од Куманово.Македонија.Поздрав од Екипата на Кисс Фм Радио ..::..Dj DMC..::..Dj Tin4e..::..Dj Blueeyes..::..E-Mail:kissfmradionet@hotmail.com ..::...::..www.kissfmradio.ucoz.net..::..::..www.kissfmradionet.tk..::....
ГЛАВНО МЕНИ
МИНИ ЧАТ
КИСС ФМ РАДИО е Интернет Радио кое започна со работа на 15 јули 2009 година и за многу кратко време достигна огромна слушаност во целиот свет.Главен и одговорен уредник на Кисс Фм Радио е Dj DMC.Екипата на Кисс Фм Радио ја сочинуваат Dj DMC,Dj Tin4e i Dj Blueeyes
.
     

    Контакт со КИСС ФМ РАДИО:
         E-Mail: kissfmradionet@hotmail.com
        MSN: kissfmradionet@hotmail.com
       Skype: kissfmradionet
       Facebook: kissfmradiokumanovo

www.kissfmradionet.tk
 
ПРЕБАРУВАЊЕ
  СЛУШАЈ ВО ЖИВО
ХИТ НА КИСС ФМ
ПРИЈАВИ СЕ
ПРИЈАТЕЛИ
  • Dzungla
  • Група АНГЕЛИ
  • Информатор
  • Extra Cafe
  • YuRadioStanica
  • Radioteka

  • Изработено од DJ DMC.. КИСС ФМ РАДИО © 2010 www.kissfmradionet.tk