Четврток, 25-April-2019, 12:05:26
Главна
Регистрација
Најави се
КИСС ФМ РАДИО 24/7
Добредојдовте Guest | RSS
..::..Добредојдовте на Официјалниот Веб Сајт на КИСС ФМ РАДИО од Куманово.Македонија.Поздрав од Екипата на Кисс Фм Радио ..::..Dj DMC..::..Dj Tin4e..::..Dj Blueeyes..::..E-Mail:kissfmradionet@hotmail.com ..::...::..www.kissfmradio.ucoz.net..::..::..www.kissfmradionet.tk..::....
ГЛАВНО МЕНИ
МИНИ ЧАТ
ЕКИПА НА КИСС ФМ РАДИО

                Главен и одговорен уредник на КИСС ФМ РАДИО е DJ DMC
       DJ DMC
                 Вториот член на Екипата на КИСС ФМ РАДИО е Сашо Крстевски
.       Dj Blueeyes
            Третиот член на Екипата на КИСС ФМ РАДИО е Тина Златановска
        Dj Tin4e
 
ПРЕБАРУВАЊЕ
  СЛУШАЈ ВО ЖИВО
ХИТ НА КИСС ФМ
ПРИЈАВИ СЕ
ПРИЈАТЕЛИ
  • Dzungla
  • Група АНГЕЛИ
  • Информатор
  • Extra Cafe
  • YuRadioStanica
  • Radioteka

  • Изработено од DJ DMC.. КИСС ФМ РАДИО © 2010 www.kissfmradionet.tk